top of page

Marigo Bay

Tom is a true professional. I've done about 5 shoots with him so far, some for personal projects and some for my small business. He always delivers and makes the most of our time together. He is responsive, creative and prompt. He has a unique style of photography that brings out the best in everyone. I definitely recommend having Tom shoot for your business or personal use. See below some images he took with me for reference. Thanks again Tom and until next time!

Anis Agris

Luistert enorm goed naar de noden van de klant en geeft een snel en kwalitatief werk in return. Enorme appreciatie voor zijn werk.

Footloose Antwerp

Altijd geweldig samenwerken, snelle service en zit samen met de klant om de klant zijn visie duidelijk uit te werken.
 

Nena Shaw

Tom is een jonge, enthousiaste en ambitieuze fotograaf en videomaker. Hij is flexibel en heeft een goed inlevingsvermogen hoe jou foto of video er voor jou moet uitzien, een hele goede eigenschap dus. Samenwerken met hem loopt vanzelf, zeker een aanrader!

Tom Van Tricht Media is een eenmanszaak opgestart in Putte-Kapellen, Antwerpen door Tom Van Tricht.

Tom heeft zijn studie
vrije beeldende kunsten met veel plezier en toewijding behaald en dit heeft hem in de juiste richting geleid. Tom is begonnen met analoge fotografie waarna hij is doorgegroeid naar de digitale fotowereld. Hier kan hij detailwerk en compositie extra in de verf zetten.

Dankzij zijn
professionele en kwaliteitsvolle afwerking heeft Tom al snel zijn plaats weten te veroveren in deze beeldende sector en is hij stilaan een gevestigde waarde geworden in de film- en fotografiewereld.

De laatste
12 jaar ontwikkelde hij ook een grote passie voor video. In de werken die je van Tom gewoon bent uit zich dat sterk in zijn jeugdige werkwijze. Door zijn onverzadigbare leergierigheid worden de nieuwste ideeën gelijk omgezet in dagelijkse handelingen waardoor zijn creaties telkens met de nieuwste en unieke details doorregen zijn.

 

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
bottom of page